Frikadeller der glæder hele familien
Lav frikadeller der passer til familiens ønsker
De små runde og stegte kødboller, vi her i Danmark kalder for frikadeller, er populære i næsten alle familier. Hos både børn, unge og ældre begynder mundvandet at løbe, når der sættes et stort fad med frikadeller på bordet til aftensmaden. Frikadeller er maden, der i generationer har glædet sultne danskere omkring middagsbordet. Frikadeller er lette at lave, og de glider som regel ned, hvis du serverer dem med sovs og kartofler. Mange opfatter frikadeller som noget, der altid har fungeret på den samme måde, lidt ligesom solen og badevandet. Men frikadellerne har faktisk udviklet sig lidt igennem årene. Med hjælp fra Alletiders Kogebog kan du lave lige de frikadeller, der passer til ønskerne i din familie. Får du gæster, der er på kur, kan du lave frikadellerne med fedtfattigt kød. Skulle du i stedet komme ud for at dine gæster ikke spiser svinekød, kan du med fordel stege frikadellerne med kyllingekød.
Frikadeller med kalkun, torsk eller hjortekød
Selvom frikadeller hører til dine yndlingsretter, kan du med fordel give dem et tvist, og dermed overraske familien. Dette finder du masser af inspiration til på Alletiders Kogebog. Her er der nemlig over 300 gratis opskrifter på frikadeller. Det betyder, at du nemt og enkelt kan kaste dig ud i at lave for eksempel græske kalkunfrikadeller, torskefrikadeller eller hjortefrikadeller. Her finder du opskrifter, så du både kan servere frikadeller for vegetaren, ham eller hende der har laktoseallergi eller vedkommende, der er på slankekur. Frikadeller er så fleksibel en middagsret, at de kan tilpasses lige de behov, dine sultne gæster måtte have.
Få inspiration til de lækre måltider
Alletiders Kogebog er en onlinekogebog, der på bedste vis kan inspirere dig til at lave de perfekte måltider. Her finder du i tusindvis af lækre opskrifter på frikadeller og meget andet godt, som danskerne har sendt ind. Dermed kan det, der er en stor succes på det ene middagsbord bringes videre, så du også kan skabe glæde og begejstring hos dem, du laver mad til.